Kvinna flydde från rånare – skadade sitt knä

Ronneby Artikeln publicerades

En kvinna i 50-årsåldern uppger för polis att hon blivit utsatt för ett rånförsök under den gångna sommaren. Enligt anmälan ska kvinnan ha blivit omringad av flera män på Kungsgatan i Ronneby som försökte slitna åt sig kvinnans väska.

Männen, som var åtta eller nio till antalet, ska ha dykt upp både framför och bakom henne och sedan jagat henne till fots i tio minuter innan hon lyckades fly. Mitt i detta ska kvinnan ha ramlat och skadat sitt nyopererade knä.

Att kvinnan dröjt med att göra en polisanmälan beror, enligt polisen, på att det är försäkringsbolaget som uppmanat kvinnan att anmäla händelsen.

Det finns inga personer misstänkta för brott.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.