20-åring knivskuren i Sölvesborg

SÖLVESBORG Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

Natten mot torsdag kom en 20-årig man in på akuten på centralsjukhuset i Kristianstad. Mannen hade blivit knivskuren under dunkla omständigheter.

Mannen hade ådragit sig skador i en underarm och höft. 20-åringen hade skjutsats in av anhöriga till akuten och inkom klockan 00.35. Knivskärningen ska skett utomhus i ett bostadsområde i Falkvik.

Mannen har vid förhör inte varit meddelsam om vad som har hänt och hur knivskärningen gått till.

– Vi har varit på den uppgivna platsen för brottet och sökt med hund men har inte kunnat hitta något. Vi har heller ingen gripen eller misstänkt, säger Patric Fors, presstalesman på länskriminalen i Malmö.

Brottet är rubricerat som grov misshandel.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.