Bajs på väggar och golv - tvingas låsa toaletter på badet

Sölvesborg Artikeln publicerades

Från och med i dag kommer toaletterna att vara låsta under natten. Orsaken är skadegörelse.

Från och med i dag, torsdag, gäller nya öppettider på Hälleviksbadet i Sölvesborg. Orsaken är skadegörelse i form av avföring på väggar och golv.

– Vi upptäckte det här i morse så det måste ha skett någon gång under onsdagskvällen eller i natt, säger Alf Svensson, biträdande fastighetschef på Sölvesborgs kommun.

Nu kommer toaletterna vara låsta under natten. De kommer fortsättningsvis att stängas runt 20-tiden på kvällarna och öppnas igen på morgonen runt sjutiden.

Han berättar att man haft problem med att toalettpapper stjäls och att man slagit sönder saker på toaletterna.

– Det här är djupt beklämmande. Vi hade problem med avföring några säsonger tidigare och då låste vi också toaletterna om nätterna, säger han.

Man har ännu inte gjort en polisanmälan.

– Vi kanske får göra en polisanmälan.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.