De gifte sig nakna - i direktsändning

Norje Artikeln publicerades
Caroline Okkerström och Robin Nilsson under bröllopsceremonin. I mitten står vigselförrättaren Ian Haugland och till höger vid orgeln sitter hans bandkollega från Europe Mic Michaeli. Till vänster står Nicke Borg från Backyard Babies.
Foto:Rockklassiker
Caroline Okkerström och Robin Nilsson under bröllopsceremonin. I mitten står vigselförrättaren Ian Haugland och till höger vid orgeln sitter hans bandkollega från Europe Mic Michaeli. Till vänster står Nicke Borg från Backyard Babies.

Paret Caroline Okkerström och Robin Nilsson träffades på Sweden rock. Nu har de gift sig nakna (!) i radiokanalen Rockklassikers direktsändning.

Radiokanalen Rockklassiker la för ett tag sedan ut en tävling på sin Facebook-sida där de tävlade ut en minst sagt annorlunda bröllopsceremoni. Nämligen ett nakenbröllop där Ian Haugland från bandet Europe skulle vara vigselförrättare.

Flera par skickade in ansökningar om att få bli det lyckliga paret. Rockklassikers lyssnare fick sedan rösta på sitt favoritpar. Och när rösterna var räknade stod det klart att det var Skåneparet Caroline Okkerström och Robin Nilsson som blev de lyckliga.

– Jag trodde ju aldrig att vi skulle vinna. Jag skickade bara in ansökan som en rolig grej men när vi vann så ville vi ju genomföra det, säger Caroline Okkerström.

I förra veckan bar det därför iväg upp till Stockholm för att besöka Rockklassikers studio. Där kastade paret sina kläder inför vigselförrättaren Ian Haugland - och hela svenska folket eftersom vigseln även direktsändes på Rockklassikers Facebook-sida.

– Det var riktigt häftigt och annorlunda fast man tänkte inte så mycket på att man var naken. Rockklassiker hade ordnat det så bra och vi hade våra närmaste vänner där så det kändes jättebra, säger Caroline Okkerström, som tycker att det var skönt att hon inte behövde välja ut en bröllopsklänning.

Under bröllopet spelade dessutom Ian Hauglands bandkollega Mic Michaeli från Europe och Nicke Borg från Backyard Babies kärlekslåtar för paret.

– Det var häftigt att träffa dem och de var jättetrevliga allihop, säger Caroline.

Nakenbröllopet är dock inte juridiskt bindande utan paret ser det mer som en förlovning inför sitt kommande bröllop. Men när det blir är inte bestämt ännu. Det kan dock bli på Sweden rock, där paret träffades, eftersom festivalen arrangerar bröllop varje år.

– Vi träffades på Sweden rock för första gången 2010 och sedan var vi vänner fram tills förra året då någonting hände. Det hade varit jättekul att gifta sig på riktigt på Sweden rock för det var där det började, säger Caroline.