Dust Bowl Jokies inledde med blixt och dunder

Norje Artikeln publicerades
Regnet försenade Dust bowl jokies.
Foto: Mattias Mattisson
Regnet försenade Dust bowl jokies.

Ett kraftigt åskväder försenade Sölvesborgsbandet Dust Bowl Jokies spelning på Sweden rock men det lade inte sordin på feststämningen.

Några minuter innan det var dags för Dust Bowl Jokies att gå på öppnade sig himmeln och ett kraftigt ösregn dränkte snabbt området. Alla spelningar fick också stoppas tillfälligt på grund av åskan.

När Sölvesborgsbandet till slut fick dra igång var publikskaran kanske inte så stor som den hade kunnat vara om vädret vore bättre men det bekom inte Alex Brorsson, bandets energifyllda sångare, som bjuder på en karismatisk insats och en fin start på festivalens sista dag.

+ 3
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.