Ingen kärlek för tv-bonden Leonora

SÖLVESBORG Artikeln publicerades
 Sölvesborgsbonden Leonora Vilhelmsson säger hejdå till en av singlarna i programmet Bonde söker fru - kärlek åt alla.
Foto: Skärmpdump TV4
Sölvesborgsbonden Leonora Vilhelmsson säger hejdå till en av singlarna i programmet Bonde söker fru - kärlek åt alla.

Det blev ingen kärlek för Sölvesborgsbonden Leonora Vilhelmsson i Bonde söker fru - kärlek åt alla.

Under hösten har nätupplagan av Bonde söker fru - Kärlek åt alla sänds. Du har tittarna kunnat se när fyra bönder speeddejtar fyra singlar på Siggesta herrgård utanför Stockholm.

Sölvesborgsbonden Leonora Vilhelmsson deltog redan i fjol i Bonde söker fru, men valde att hoppa redan efter första programmet. Detta eftersom att hon hade hittat sin själsfrände.

Leonora Vilhelmsson.
Foto: Anders Wiklund/TT
Leonora Vilhelmsson.

Relationen höll inte och när sölvesborgaren åter igen fick förfrågan om att vara med i tv-programmet ställde hon upp.

– Jag lever lite efter att ett nej inte öppnar några dörrar. Jag hade ångrat mig om jag tackade nej, sa Leonora till Sydöstran inför höstens sändningar.

I onsdags tog dock dejtingdramat slut när Leonora skulle ta sitt avgörande beslut om vem av de två kvarvarande singlarna hon ville fortsätta dejta.

Leonora valde ingen utav dem.

– Det ska finnas en viss kemi för att det ska kännas rätt, sa hon om beslutet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.