Kändishunden Leela kan ha setts i Blekinge

Sölvesborg Artikeln publicerades
Leela har varit försvunnen sedan oktober förra året.
Foto: Johan Nilsson/TT
Leela har varit försvunnen sedan oktober förra året.

Hon var varit försvunnen sedan i början av oktober förra året. Men nu kan landslagsstjärnan Leela ha setts på Ryssberget.

Den colombianska landslagsstjärnan Leela försvann under agility-VM i Kristianstad den 4 oktober förra året. Sedan dess har hon setts ett flertal gånger i Kristianstadstrakten vid Valje, Ryssberget och ID-hundar har letat efter henne, utan resultat.

Men nu har sökgruppen fått tips om att Leela han kan ha blivit sedd på Ryssberget utanför Sölvesborg. Något som BLT var först med att berätta.

– Vi behöver allas ögon i detta område. Vi har i dag fått in information om 14 dagar gammal observation på Leela. Hon kan vara skabbsmittad. Leela har tappat mesta delen av sin päls, och vi behöver lokalisera henne omedelbart. Rapportera genast observation till tipstelefon eller genom PM, skriver sökgruppen Info about Leela på sin Facebooksida.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.