Tilde och Henrik vann årets Nattpuls

SÖLVESBORG Artikeln publicerades
Henrik Malmros och Tilde Jensen vann årets Nattpuls.
Foto: Pontus Lundahl/TT
Henrik Malmros och Tilde Jensen vann årets Nattpuls.

Det var något färre löpare i år än tidigare i Nattpuls. Cirka 250 löpare var på plats när startskottet gick 22.00 på lördagen.

Damklassen vanns av Tilde Jensen på tiden 25:25. andraplatsen knep Sandra Södergren 27:06 och in på tredjeplats sprang Anna Simonsson på tiden 29:35.

Vinnare av herrklassen blev Henrik Malmros på tiden 24:05. Tvåa blev Filip Håkansson 24:22 och trea blev Kristoffer Karlsson på 25:28.

Det var femte upplagan av Nattpuls. Det var 2014 som vännerna Anders Thege och William Leandersson startade evenemanget Nattpuls i Sölvesborg.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.