Sölvesborgsfamilj medverkar i tevesåpa

SÖLVESBORG Artikeln publicerades
Johan Schütz med döttrarna Nathalie är 17 år, Felicia 12 år och Angelina 11 år, medverkar i produktionen "Päron i solen" som har premiär på torsdags nästa vecka.
Foto:TV4
Johan Schütz med döttrarna Nathalie är 17 år, Felicia 12 år och Angelina 11 år, medverkar i produktionen "Päron i solen" som har premiär på torsdags nästa vecka.

På torsdag nästa vecka har det nya programmet "Päron i solen" premiär på kanal sju. En av de medverkande är sölvesborgaren Johan Schütz och hans tre döttrar.

– Det var två fullspäckade veckor med massor av roliga aktiviteter. Det var inget man kunde tacka nej till, säger han.

Programmet går ut på att 13 singelföräldrar reser till Gran Canaria tillsammans med sina tonårsbarn i jakt på sol och romans.

I programmet får deltagarna tillbringa två veckor tillsammans i värmen. Johan Schütz är självutnämnd salsakung, utbildad servicetekniker och pappa till tre döttrar.

Johan Schütz tre döttrar, Nathalie är 17 år, Felicia 12 år och Angelina 11 år, deltar också i programmet.

– De hade jätteroligt. Vi umgicks mer med deltagarna än man gör med sina vänner hemma. Det var jätteroligt att få göra det här ihop med ungarna, säger han.

På fritiden umgås Johan Schütz med sina barn i sitt hem i Ljungaviken och agerar taxichaufför.

– Jag gillar att köra runt mina ungar på olika aktiviteter. Bilar har varit ett stort intresse sedan jag köpte min första bil.

Hur kommer det sig att du sökte till programmet?

– Jag såg reklam på teve och sökte. Det lät för bra för att jag inte skulle söka. En anledning var också att jag skulle få umgås dygnet runt med mina barn i 15 dagar, säger Johan Schütz.

Hur känns det inför premiären?

– Gratis mat, semesterhäng med ungarna och trevligt folk. Jag skulle gärna göra om det, säger Johan Schütz.