TV-bonden: "Jag är helt överväldigad"

Jockarp Artikeln publicerades
2 bilder
Foto:Gunnel Persson

Två dagar efter att det första avsnittet av "Bonde söker fru" sändes har ett sextiotal personer hört av sig till Leonora Vilhelmsson. Men hittills har alla fått samma svar.

Leonora Vilhelmsson är populär. Två dagar efter att det första avsnittet av "Bonde söker fru" sändes har ett sextiotal personer hört av sig till den fyrtioåriga skogsbonden.

De första sms:en, mejlen och telefonsamtalen kom redan för ett par veckor sedan när det stod klart att hon var en av de åtta bönderna i programmet.

Men efter att de presenterats i det första timslånga avsnittet som sändes på annandag påsk har Leonoras telefon gått varm.

– Jag är helt överväldigad. Det är klart att jag har varit orolig för att ingen skulle höra av sig. Men det här är fantastiskt, säger hon.

Hittills har dock alla som tagit kontakt med Leonora fått samma svar.

– Jag ber dem skicka ett brev till TV4. Allt måste gå genom dem, säger hon.

När programledaren Linda Lindorff i mitten av maj återvänder till Leonoas gård i Jockarp för att spela in säsongens andra program har hon med sig de brev som kommit in till kanalen.

Det är också då det avgörs om Leonora blir en av de fyra bönder som är med när resten av programmen spelas in i sommar.

– De måste veta om jag är en person som tittarna vill följa. Men det är jag övertygad om. Det kittlar fortfarande med människor som lever utanför ramarna, säger hon.