Det blev en ny förlängning mellan Karlskrona HK:s och Växjös J20-lag i SM-kvartsfinalen.
– Nu blir det en kamp mellan öronen, säger tränaren Arto Miettinen i KHK.
Växjö • Publicerad 23 mars 2018
Arto Miettinen, tränare i KHK.
Arto Miettinen, tränare i KHK.Foto: Magnus Arwidson

I onsdags vann KHK efter straffar. På fredagskvällen kom laget i underläge på nytt, den här gången med 0–2.

Men KHK reste sig på några minuter i den andra perioden och gjorde två raka mål.

– Det blev många utvisningar. Ibland är det svårt att veta vilken nivå grabbarna får spela på.

3–3 var ställningen efter full tid.

– Grabbarna kämpade in i det sista.

En ny utvisning släckte möjligheterna i förlängningen.

– Det är marginaler som avgör. Men ett lag ska vinna. Nu ska vi ladda om. Vi ska fira påsk i Nyköping. Det har vi sagt, säger Miettinen.

Det är just i Nyköping som såväl semifinalerna som finalen avgörs.

Den tredje och avgörande matchen mellan växjö och Karlskrona HK spelas under lördagen – i Växjö.