Sport

Beslutet fattat: ”Tuben” kvar i Mörrum

Ishockey Artikeln publicerades
Torbjörn ”Tuben” Svensson kör vidare som assisterande tränare i Mörrum.
Foto: Mörrum Hockey
Torbjörn ”Tuben” Svensson kör vidare som assisterande tränare i Mörrum.

Tränaren Andreas Ernebrand har redan kontrakt med Mörrum Hockey.

Nu är det också klart att Torbjörn ”Tuben” Svensson blir kvar som assisterande tränare.

Därmed blir det också samma tränarduo som tog Mörrum tillbaka till ettan som kör vidare. För Torbjörn ”Tuben” Svensson blir det hans tredje säsong i Mörrum.

– När jag började som tränare i Mörrum så hade vi en plan att vara tillbaka i hockeyettan efter tre år. Vi lyckades på två år att ta oss till hockeyettan så kände jag mig väldigt nöjd. Grabbarna gjorde två grymma säsonger och uppdraget var utfört, dags att kliva åt sidan. Detta var min känsla efter säsongen, men efterhand så börjar suget runt hockeyn växa sig starkare igen. Lite samtal och funderingar så är beslutet fattat att jag jobbar vidare i Goiset, säger Svensson i ett pressmeddelande.

– Nu gäller det att komma väl förberedda och att samtliga i klubben är införstådda med vilken skillnad det är mellan ettan och tvåan. Andreas och jag kommer att skruva lite på detaljer i vårt ledarskap för att utveckla oss som ledare och coacher. Allt för att kunna finnas där för laget och varje individ så han kan ta nästa steg i sin utveckling mot sina slutmål.