Sport

Mora avgjorde i powerplay – en poäng till KHK

Ishockey Artikeln publicerades
Foto: Marcus Palmgren

Det blev en knallhård uppgörelse – men Karlskrona HK förlorade den.

– Sett över 60 minuter så skapar vi fler chanser än Mora. Men vi gör inte mål och det avgör matchen, sa KHK-tränaren Mats Lusth till Cmore.

Ishockey, hockeyallsvenskan

Mora IK–Karlskrona HK 3–2 (1–1, 1–0, 0–1, 1–0)

Målen: 1–0 (15.49) Johan Persson, 1–1 (19.18) Daniel Norbe, 2–1 (29.15) Brendan Ranford, 2–2 (46.40) Måns Hermansson, 3–2 (64.35) Johan Persson.

Publik: 2 111.

Visa mer...

Två gånger om kvitterade KHK hemmalagets ledning och i förlängningen var laget bara sekunder från att klara av ett boxplay och ta matchen till straffar. Men med 25 sekunder kvar av förlängningen avgjorde hemmalagets Johan Persson och Mora kunde ta sin första seger mot KHK den här säsongen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.