FBC Karlskrona föll i sista sekunden

FBC Karlskrona förlorade säsongens sista match.
Det blev en målrik historia mot Slätafly/SK IBK där avgörandet kom i matchens sista sekund.
Innebandy • Publicerad 16 mars 2018

FBC var fyra inför matchen och hade chans att nå tredjeplatsen. Matchen var inte ens tre minuter gammal innan Marcus Söder gjorde 0–1 på Slätafly.

Några minuter senare gjorde Linus Strelert 0–2 och FBC hade kopplat grepp om matchen. Isac Månsson gjorde 0–3 och det var knappt tio minuter spelade. FBC såg ut att gå mot en seger.

Fast det skulle bli match av det. Efter två perioder var det 5–5. I den sista perioden hade FBC ledningen med 6–5 och 7–6, men i matchens sista sekund avgjorde Slätaflys Fredrik Cederblad matchen när han gjorde 8–7 i en svängig match. FBC släppte därmed in två mål under matchens sista tolv sekunder.