FBC Karlskrona såg ut att gå mot en klar seger, men 7–3 blev 7–6.
Sedan avgjorde Joakim Sjöholm 25 sekunder före slutet.
– Det blev lite onödigt jämnt, säger FBC-tränaren Jens Norrman.
Innebandy • Publicerad 26 januari 2018

FBC Karlskrona fick en bra start i matchen och hade tagit ledningen med 2–0 efter mindre än fem minuter av den första perioden. Det blev även 3–0 innan Ingelstad kunde reducera några minuter före den första pausvilan.

Efter två perioder var FBC-ledning med tre mål, 6–3. När sedan Linus Strelert satte 7–3 i början av den tredje perioden så såg det ut att vara klart för FBC.

Annons

Då vaknade Ingelstad som reducerade och reducerade. Med fyra minuter kvar att spela var det plötsligt 7–6.

– Vi slutade att anfalla och började spela på klockan, säger Norrman.

Men Joakim Sjöholm kunde avgöra, i öppet mål, 25 sekunder före slutsignalen.

– Vi fick slita in i det sista.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.