Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Flera Atlebrottare på pallplats i Dana Cup

Karlskronas brottarklubb BK Atle åkte med en mindre trupp till Lund i lördags och den årligen återkommande tävlingen Dana Cup.
Atle skrapade ihop 19 poäng och blev sjätte bästa klubb av totalt 25 klubbar.
Karlskrona • Publicerad 15 januari 2018
Tränaren Thomas och hans brottare som var med i Dana Cup.
Tränaren Thomas och hans brottare som var med i Dana Cup.Foto: Privat

Visserligen var BK Atle en bit ifrån toppen denna helg. Klippan fick 42 poäng, Alvesta 29 och BK Starke 25, men huvudtränare Thomas Werkström var synnerligen nöjd med vad han såg och berömde samtliga i truppen alldeles särskilt för en brottningsmässigt strålande insats, framförallt ur taktiskt perspektiv.

Atles brottare placerade sig enligt följande: Sarhan Igidov slutade femma, Moa Karlsson blev trea, Olivia Johansson, Kajsa Bäckman och Nora Johansson var alla tvåa och slutligen var det Ossian Johansson och Wilmer Guldstrand som tog varsin guldmedalj.

Guldstrand fick dessutom ett särskilt pris som bäste brottare i pojkklassen med 65 tagna poäng i hela tävlingen och bara två tappade.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons