Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Inga topplaceringar för blekingarna i South Swedish Rally

Årets South Swedish Rally arrangerades i Älmhult och blev en riktigt hit bland åskådarleden. Flera blekingar tävlade i rallyt och bäst gick det för Jonas Åkesson från Karlskrona.
Älmhult • Publicerad 18 maj 2018
Kartläsaren Ida Lidebjer Granberg kom tillsammans med Victor Hansen på en sjätteplats i JSM-otrimmat. Arkivbild.
Kartläsaren Ida Lidebjer Granberg kom tillsammans med Victor Hansen på en sjätteplats i JSM-otrimmat. Arkivbild.Foto: Marcus Palmgren

Åkesson hamnade på en 18:e plats i totalen och en sjätteplats i klassen Trimmat 2 WD. I samma klass hamnade David Pettersson, Asarums MS på en 17:e plats och en 46:e plats i totalen.

Kartläsaren Ida Lidebjer Granberg från Asarum nådde tillsammans med Victor Hansen från SMK Hörby ända fram till en sjätteplats i klassen JSM-otrimmat och en 34:e plats i totalen.

Annons

Tyngre gick det för kartläsaren Mikael Jönsson från Asarum som tillsammans med Kristoffer Thörjesson bröt tävlingarna. Samma öde gick Hans Johansson, Olofström till mötes med kartläsaren Alexander Harsten, Hässleholm.

Nästa tävling är Midsommardansen i Ljungby i helgen.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons