Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

KFF-stjärnan tvingas till operation

Karlskrona FF-veteranen Ida Ohlsson tvingas till operation.
Karlskrona • Publicerad 23 mars 2018

– Jag var rädd att missa hela säsongen, men det senaste beskedet är att jag ska kunna vara tillbaka om sex till åtta veckor, säger Ida, som opereras nu på måndag.

Ida Ohlsson tvingas till operation av vänsterknäet, KFF-spelaren opereras på måndag är det tänkt.
Ida Ohlsson tvingas till operation av vänsterknäet, KFF-spelaren opereras på måndag är det tänkt.Foto: Jonathanssportfoto

Det var i en match mot Nättraby i augusti i fjol som Ida fick en smäll bakifrån. Ortopedspecialisten i Malmö som hon då besökte sa att det var ett uttänjt ledband och denne tyckte inte det var läge för magnetröntgen. Olsson spelade klart säsongen men har sedan skadan känt att något var fel.

Annons

– Jag åkte tillbaka till samma ortoped i Malmö i februari, fick en magnetröntgen och det visade sig vara ett avslitet bakre korsband och en trasig menisk.

Nu blev det remiss till Orthocenter i Malmö som tog beslut om operation.

Men det verkar klara sig med att operera menisken i det här läget, för att inte spoliera hela säsongen.

– Han som gör operationen (i Lund på måndag) är faktiskt ansvarig läkare för Malmö FF, Pär Herbertsson. Så jag är i trygga händer hoppas jag, säger Ida Ohlsson, som under 2017 var med och spelade upp KFF i division 1 efter en ettårig sejour i tvåan.

I och med skadan fanns Ida inte med i slutspelet av SvenskFast Cup i veckan när Nättraby, som fick en friplats i division 1, drog längsta strået, vann kvalgruppen och ska möta Lörby i cupfinalen.

– Okej, Nättraby slog oss i cupen, vi får slå dem i serien, säger Ida Ohlsson, mån om att vara tillbaka på den gröna rektangeln så snart det bara är möjligt.

Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons