Sport

KHL-klubbar vill ha förre KHK-spelaren

Ishockey Artikeln publicerades
Joel Kellman i Brynäströjan.
Foto: Mats Åstrand/TT
Joel Kellman i Brynäströjan.

Joel Kellman, som har Karlskrona HK som moderklubb, är ett hett villebråd för KHL-klubbarna.

Det är Sportbladet som har skrivit om KHL-intresset för centern Joel Kellman och Växjös målvakt Viktor Andrén. Klubbarna har fått konkreta förfrågningar om duon.

– Jag kan bekräfta att lag har hört av sig om de två spelarna, men vi har fått avslag från deras respektive klubbar, säger agenten Johan Altberg som representerar båda spelarna till tidningen.

Kellman, som har startat säsongen bra, verkar dock inte ha något intresse av att lämna Brynäs dit han kom efter förra säsongen med Karlskrona HK.

– Jag vet att intresse finns, men det är inget som är aktuellt. Jag trivs bra här i Brynäs, säger 24-åringen till Hockeypuls.se.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.