Sport

Klart: Blekingesport tv-sänder KHK:s och HIF:s träningsmatcher

Karlskrona Artikeln publicerades

Blekingesport kommer att tv-sända Karlskrona HK:s samtliga tre träningsmatcher på hemmaplan med start redan på fredag kväll.

Vi kommer även att sända minst två av HIF Karlskronas försäsongsmatcher, den första på lördag.

På fredag kväll klockan 19.00 möter Karlskrona HK danska Herlev i klubbens första träningsmatch.

Efter förhandlingar med Karlskrona HK har Blekingesport exklusiva rättigheter att visa den matchen, och klubbens ytterligare två träningsmatcher i NKT Arena, mot Krif Hockey den 14 augusti och allsvenska motståndarna Kristianstad IK den 12 september.

Blekingesport kommer även att visa minst två av handbollslaget HIF Karlskronas träningsmatcher där lördagens stadsderby mot IFK Karlskrona klockan 15.00 i Brinova Arena Karlskrona blir först ut.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.