Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Krif värvar målfarlig allsvensk forward

Forwarden Erik Brissle, 21, är klar för Krif Hockey.
KALLINGE • Publicerad 28 maj 2018
Kan Erik Brissle få Krif-supportrarna att jubla?
Kan Erik Brissle få Krif-supportrarna att jubla?Foto: Bo Åkesson

Han beskrivs som en målfarlig forward med bra fart på skridskorna och han har meriter från tio SHL-matcher med Linköping HC säsongen 2015/2016.

Närmast kommer han från BIK Karlskoga, varifrån han blev utlånad till division 1-klubben Visby/Roma en större del efter en skada.

Annons

– Förra säsongen började riktigt bra på försäsongen tills jag bröt båtbenet och missade halva säsongen. Sen blev det utlåning resterande där det gick bra i allettan och playoff, säger Brissle i ett pressmeddelande.

– Krif har varit på tapeten tidigare, klubben har bra historik i att utveckla hockeyspelare. Vet att de spelar en bra fartfylld hockey som jag tror kommer passa min spelstil. Jag hoppas att vi som lag ska ta oss till kvalserien sen väl där kan allt hända, fortsätter han.

Brissle kommer att spela med tröjnummer 20.

Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons