Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Lyckebytjejerna kom tvåa i lag-SM

Hanna Kjellson och Ella Johansson, Lyckeby BTK, kom tvåa i FJ16-klassen i lag-SM i bordtennis.
VÄLLINGBY • Publicerad 18 mars 2018
Silvermedaljörerna Hanna Kjellson och Ella Johansson, Lyckeby BTK, till vänster, på prispallen i lag-SM för FJ16 tillsammans med segrande Bergkvara och trean Lextorp.
Silvermedaljörerna Hanna Kjellson och Ella Johansson, Lyckeby BTK, till vänster, på prispallen i lag-SM för FJ16 tillsammans med segrande Bergkvara och trean Lextorp.Foto: Privat

Sex lag hade kvalat in till SM där alla mötte alla i kampen om SM-medaljerna.

Bakom Bergkvara BTK, som vann alla sina fem matcher, blev det stenhårt. Efter matchräkning visade det sig att Lyckebytjejerna kom tvåa, knappt före Lextorp.

Annons

– Bergkvara har ett mycket bra dubbelpar som spelar tillsammans i superettan. Det blev lite avgörande, säger Lyckeby BTK:s ordförande Jörgen Kjellson.

Riktigt lika samspelta var inte Hanna Kjellson och Ella Johansson när det kom till dubbelspelet.

I singel drog Hanna Kjellson ett tungt lass och vann samtliga sina matcher.

I HJ18-klassen hade Lyckeby BTK förhoppningar på paret Albin Wånggren och Samuel Bladh, men i fredags fick Wånggren kasta in handduken på grund av influensa. Eftersom spelare inte får ersättas hur som helst så tvingades Lyckeby lämna walk over i herrjuniorklassen.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons