Sport

Madsen: ”Gäller att hitta en röd tråd i våra insatser”

Ortsdatering Artikeln publicerades
Morten Madsen vill se en röd tråd i Karlskrona HK:s insatser.
Foto: Bo Åkesson
Morten Madsen vill se en röd tråd i Karlskrona HK:s insatser.

KHK föll tungt och stort borta mot Luleå.

Under onsdagen diskuterades såväl insatsen som nästa match mot Brynäs.

Då ska det vara ett annat KHK-lag på isen.

7–1-förlusten senast mot Luleå sved för KHK–spelarna. Dagen efter samlades laget i NKT Arena för möte och träning inför Brynäsmatchen på torsdagskvällen.

– Vi var inte tillräckligt bra mot Luleå och vi gör inte det som vi sa att vi skulle göra taktiskt, säger KHK:s lagkapten Morten Madsen.

Bortaspelet är något som gäckar Karlskrona HK. Fem poäng av 39 möjliga och bara en seger är inget som sätter skräck i motståndarna.

– Vi spelar lite annorlunda på bortais mot vad vi gör hemma. Egentligen ska vi inte göra det, men så har det blivit och jag förstår dem som säger att vi inte är samma lag borta som hemma. Viljan är det inget fel på, vi måste bara hitta en röd tråd i våra insatser. Det går inte att spela bra en match för att sedan inte vara där i nästa.

Vad bestod onsdagens träning av?

– Vi jobbade på det som inte var bra senast. Uppspelen, utspelen och andra små detaljer.

Brynäs gästar Karlskrona HK under torsdagskvällen och det är ett formstarkt lag som kommer till Karlskrona. Brynäs har vunnit sju av de senaste tio matcherna och har slagit KHK två gånger tidigare under säsongen.

– Det är skönt att spela så här tätt inpå en förlust, vi får chans till revansch direkt på oss själva. Brynäs är ett bra lag och har vunnit mycket på slutet. det gäller att vi visar hjärta och är konsekventa i det vi gör. Mycket handlar just om att vara konsekventa i det vi gör.