Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Mörrum har löst målvaktsfrågan

Hampus Alexandersson.
Där har ni namnet på Mörrums andra nyförvärv inför återkomsten i hockeyettan.
Mörrum • Publicerad 19 maj 2018
Hampus Alexandersson har fått en tröja att växa i... Den 22-årige målvakten är Mörrums senaste nyförvärv.
Hampus Alexandersson har fått en tröja att växa i... Den 22-årige målvakten är Mörrums senaste nyförvärv.Foto: Mörrums GoIS

Den 22-årige målvakten kommer närmast från spel i Tranås, i just hockeyettan.

Östgöten inledde karriären i Mjölby och har sedan dess även hunnit med juniorhockey i Linköping samt även allsvenskt spel i Oskarshamn i ett par matcher.

Annons

– Jag har hört mycket gott om Mörrum och det verkar som att det är en väldigt fin hockeykultur där nere, säger huvudpersonen i ett pressmeddelande.

– Hampus är en välskolad målvakt som har ett stort driv att utvecklas och vi är mycket nöjda med att Hampus väljer att satsa vidare på hockeyn inom Mörrums organisation. Nu har vi två målvakter som vi vet kommer att tävla varje dag. Det ska bli otroligt spännande och följa deras utveckling, säger Mörrums Martin Ingvarsson.

Tack vare värvningen av Alexandersson är nu laxarnas målvaktsbesättning klar. Sebastian Eriksson förlängde som bekant kontraktet.

Jerry NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons