Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Förre KHK-spelaren får sparken

IK Pantern sparkar den förre Karlskrona HK-spelaren Akim Aliu efter bara sex matcher. En ”incident” i samband med Panterns match mot AIK i förrgår ligger bakom beslutet.
Malmö • Publicerad 16 mars 2018
Akim Aliu, inte längre önskvärd i IK Pantern.
Akim Aliu, inte längre önskvärd i IK Pantern.Foto: Jonas Gustafsson

Aliu uppges ha betett sig illa i samband mot AIK på Hovet för två dagar sedan.

”Vi väljer att gå ut redan nu och be AIK om ursäkt offentligt samt informera alla inblandade att vi tar avstånd från beteendet och det som har inträffat. Det som har hänt är att vår inlånade spelare Akim Aliu har varit med i en incident efter matchen mot AIK 14/3 2018 vill vi från hela IK Pantern säga att vi tar mycket stort avstånd från den typen av beteende som Akim Aliu visat och det är definitivt inte förenat med IK Panterns värdegrunder. Vi vill även rikta en stor ursäkt till spelare och ledare i AIK som fallit offer för Akim Alius beteende denna kväll.”, skriver klubben på sin hemsida.

Annons

Klubben skriver vidare att händelsen utreds och att man därför inte kommenterar den vidare.

Aliu lånades ut till Pantern efter en kort och misslyckad sejour i Karlskrona HK som också den bara blev sex matcher lång.

Karlskrona HK:s sportchef Patric Larsson skriver i ett sms till Blekingesport att kontraktet med KHK är avslutat sedan tidigare och någon återkomst är därmed inte aktuell.

Henrik FlemmingSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons