Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

”Stolt över vad jag har gjort för KHK”

Karlskrona HK tappar sina två stora profiler, säljarna på marknadssidan, Calle Höök och Magnus Karlsson.
– Hittills har vi dragit in tre fjärdedelar av årets budget som ska vara klar i april, så vi ligger långt framme, säger Calle Höök.
Karlskrona • Publicerad 9 augusti 2018
Calle Höök om att lämna KHK.
Calle Höök om att lämna KHK.Foto: Marcus Palmgren

Han säger det som svar på frågan om han känner att han och Magnus ”Bolling” Karlsson sätter föreningen i klistret genom att i stort sett samtidigt säga upp sig från två av de viktigaste posterna när det handlar om att dra in pengar till klubben.

Höök tillägger:

Annons

– Jag är stolt över vad jag har gjort för KHK, vi satte försäljningsrekord i fjol och det har varit en fantastisk resa att få vara med på, alla människor jag har mött, en del som blivit vänner för livet. Jag känner mig oerhört stolt, tacksam och priviligierad.

Nio år som anställd i föreningen, från och med första året i division 1, har tagit ut sin rätt för Calle Höök.

Framförallt de senaste säsongerna där det har varit tufft att dra runt ekonomin.

– Att jobba inom en förening är inget sju-till-fyra-jobb, du måste gifta dig med det och jobba kvällar och helger, och jag har älskat det och tyckt att jag har världens bästa jobb.

Men … ?

– Du måste ha den energinivån som krävs för att orka hålla på så en längre tid. Nu har jag en annan familjesituation med en ett och ett halvt-åring därhemma och de senaste åren i en pressad offentlig situation. Det tär på en. Det här beslutet har vuxit fram.

Från och med den 1 oktober väntar ett annat säljjobb, på Printfabriken i Karlskrona.

– Det känns väldigt roligt. inspirerande. Även om det ligger i sin natur i en säljtjänst att man ska vara flexibel, tror jag inte det blir lika många helger och kvällar framöver.

Vad tror du om Karlskrona HK:s framtid?

– Det känns som om föreningen har varit nere och vänt på botten. Det jag slås av är hur positivt det känns kring föreningen nu, hos företagen, bland fansen.

Annons

Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons