Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Superettan nästa för Stagova

Det har surrats i veckor.
Nu är det klart: Granit Stagovas nästa steg blir superettan och Landskrona BoIS.
Landskrona • Publicerad 16 januari 2018
Granit Stagova har gjort klart med ny klubb.
Granit Stagova har gjort klart med ny klubb.Foto: Jonas Gustafsson

Därmed blev det bara en säsong i Mjällby AIF för mittfältaren som kom inför den förra säsongen från nära konkurrenten Kristianstad FC

– Det känns fantastiskt roligt att jag äntligen hamnat i BoIS. Jag har ju varit på väg hit tidigare men då har det inte blivit någon övergång, säger Granit. Anledningen till att jag vill till BoIS är främst huvudtränare Agim Sopi men också att laget spelar en attraktiv fotboll och jag kan utvecklas för att ta steget ut i Europa, förklarar han till Landskronas hemsida.

Annons

Granit Stagova startade 19 matcher för Mjällby den gångna säsongen och hann med sju mål, varav några tagna ur den högre skolan.

– Det känns som vi lyckats bra med värvningarna hittills. Vi har fått in unga spelare med potential som jag förväntar mig kan ta ytterligare kliv i utvecklingen, säger Peter Swärdh, den tidigare Mjällbytränaren som är ny sportchef i Landskrona BoIS.

Henrik FlemmingSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons