Karlskrona HK tog en viktig seger genom att besegra Modo med 5–2 borta.
Stor matchhjälte blev Kalle Miketinac med tre mål och en assist.
– En jätteviktig seger, säger Miketinac.
Publicerad 23 februari 2019

ÖRNSKÖLDSVIK

Karlskrona HK fick en drömstart när Josef Ingman gav KHK ledningen tidigt i matchen.

Kalle Miketinac gjorde 0–2. Modo reducerade i powerplay, men bara 15 sekunder senare gjorde Kalle Miketinac sitt andra mål i matchen.

Slutet på första perioden blev häftigt med tre mål inom loppet av en minut och 28 sekunder.

Miketinac hade en en totalt sett bra första period med två mål och så assist på Ingmans ledningsmål.

I andra perioden vann KHK skotten med hela 12–2, men det var Modo som gjorde det enda målet. Patrik Karlkvist reducerade när Kyle Osterberg satt utvisad.

I tredje perioden jagade Modo en kvittering, men i friläge släckte Joseph Jonsson alla sådana funderingar genom tt göra 2–4 och i tom bur gjorde Miketinac sitt tredje mål för kvällen.