Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Viktiga kuggar klara för Krif Hockey

Krif Hockey har gjort klart med två viktiga förlängningar inför division 1-säsongen 2019/2020.
Det skriver föreningen i ett pressmeddelande.
Kallinge • Publicerad 25 april 2019
Isak Edman förlänger med Krif Hockey.
Isak Edman förlänger med Krif Hockey.Foto: Staffan Lindbom

Det är försvarsgeneralen och backen Martin “Ekan” Ekström och den store målvakten Isak Edman som är klara för en ny säsong i Kallinge-Ronneby IF-tröjan.

Martin Ekström, 30, gör nu sin fjärde säsong i föreningen. Han säger så här:

Annons

– Nu är det ny säsong och jag är otroligt laddad vad som komma skall. Ny rink, gamla och nya spelare som vill fram, nya tränare och såklart grymma WA (supporterklubben White Angels) på läktaren. Hur kan man inte va taggad? Målet kan man helt klart sätta på kvalserien. Revanschlusten är stark, säger Martin Ekström i pressmeddelandet.

Målvakten Isak Edman gör även han sin fjärde säsong i Krif. Här är hans ord efter förlängningen:

– Jag började förra säsongen i Modo men i början av oktober så flyttade jag tillbaka till Ronneby. När sedan Danne skadade sig i början på allettan så fick jag även börja spela lite vilket jag är väldigt tacksam för. Jag tycker vi hade ett riktigt bra lag och det känns fortfarande surt att vi inte gick längre. Jag har höga förväntningar på nästa säsong.


Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons