TT-Feature

Michael Bublé hoppar av musikkarriären

TT-Feature Artikeln publicerades

Sångaren Michael Bublé, 42, uppger att en intervju med brittiska tidningen Daily Mail är hans sista. Han hoppar av musikkarriären för att ägna sig åt sin familj och femårige sonen Noah, som har kämpat mot cancer. - Det här är min sista intervju. Jag kommer att pensionera mig från musiken.(TT)

Sångaren Michael Bublé, 42, uppger att en intervju med brittiska tidningen Daily Mail är hans sista. Han hoppar av musikkarriären för att ägna sig åt sin familj och femårige sonen Noah, som har kämpat mot cancer.

– Det här är min sista intervju. Jag kommer att pensionera mig från musiken. Jag har gjort den perfekta skivan och nu kan jag lämna på topp, säger den kanadensiske sångaren.

Michael Bublé och hans fru, argentinska skådespelaren Luisana Lopilato, har precis fått sitt tredje barn. Under två år kämpade deras son mot levercancer, men är nu friskförklarad. Pappa Michael har återvänt till scenen och släppt ett nytt album. Men nu är han alltså säker på sitt beslut - när turnén för den nya skivan är över så kastar han in handduken.

– Sjukdomen fick mig att inse hur dum jag varit som oroat mig för oviktiga saker. Jag skämdes över mitt ego. Jag har bestämt mig för att aldrig läsa mitt namn i tryck igen, aldrig en recension och att aldrig använda sociala medier igen, säger han.