Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Coleman sexa i VM-finalen: "Jättenöjd"

Hon simmade sin bästa tid på fem år. Trots en stark finalprestation från Michelle Coleman blev det bara en sjätteplats på 200 meter fritt. - Det var jätteskönt, jag känner att jag är på väg tillbaka, säger 25-åringen till SVT. Det blev ingen medalj för Michelle Coleman i dagens kortbane-VM.(TT)
Publicerad 11 december 2018

Det blev ingen medalj för Michelle Coleman i dagens kortbane-VM. Simmaren tog sig till final på 200 meter fritt, och trots att hon gjorde en imponerande tid - 1.53,83 - räckte det bara till sjätte plats. Ariarne Titmus från Australien vann VM-guldet med tiden 1.51,38, mer än två sekunder bättre än svenskan.

””

Det var första gången hon simmade under 1.54 sedan 2013, enligt SVT.

””
Annons

Senare under eftermiddagen simmade Michelle Coleman även semifinal på 100 meter ryggsim. Men där var hon långsammare än under nattens försök och tiden 57,57 räckte inte till för en finalplats.

””

Hon var ensam svensk att gå vidare till tidagens finalpass i kinesiska Hangzhou.