Jakobsen bakom Djurgårdens trea

Josefine Jakobsen hade en av huvudrollerna i Djurgårdens 3-0-seger i hemmaderbyt mot SDE i SDHL-ishockeyn. 26-åringen stod för förarbetet till Hanna Olssons 1-0, ett powerplay-mål efter 11. 04 minuter av första perioden, och sedan även till Andrea Dalens 2-0 i början av tredje.(TT)
Publicerad 22 november 2017

Josefine Jakobsen hade en av huvudrollerna i Djurgårdens 3-0-seger i hemmaderbyt mot SDE i SDHL-ishockeyn.

26-åringen stod för förarbetet till Hanna Olssons 1-0, ett powerplay-mål efter 11.04 minuter av första perioden, och sedan även till Andrea Dalens 2-0 i början av tredje.

Med 31 sekunder kvar att spela av mötet i Hovet satte Julia Östlund 3-0-målet i tom bur.

Serieledaren Linköping satte två mål i första perioden, två i andra och vann till slut bortamötet med Leksand med 4-2. Madelene Haug Hansen, Lara Stadler, Anna Ryberg och Nadia Mattivi stod för målen som säkrade ytterligare en trepoängare.

Linköping toppar den haltande tabellen före Modo, Luleå och fyran Djurgården.