Jumbon AIK vann derbyt klart

AIK mötte länge enbart motigheter i herrhandbollens högsta serie, men så här när det lackar mot jul ljusnar tillvaron rejält. Höstens tredje seger kom i derbyt mot Hammarby. Klar var den, dessutom. 25-20 blev det till slut men ett tag var AIK:s ledning uppe i elva mål.(TT)
Publicerad 10 december 2018

AIK mötte länge enbart motigheter i herrhandbollens högsta serie, men så här när det lackar mot jul ljusnar tillvaron rejält.

Höstens tredje seger kom i derbyt mot Hammarby. Klar var den, dessutom. 25-20 blev det till slut men ett tag var AIK:s ledning uppe i elva mål. AIK har nu tre segrar på de fyra senaste matcherna, men är fortfarande sist i serien.

Topplaget Malmö hade det oväntat besvärligt mot nästjumbon Önnered - och det trots hemmaplansfavör. Önnered ledde som mest med två bollar en bra bit in i andra halvlek och med minuten kvar var ställningen 25-25.

Malmö tog på nytt ledningen men Önnered lyckades kvittera och ta en viktig poäng som gjorde att klubben smet förbi Hammarby i tabellen.