Kessie ordnade Milanseger

Milan fick, till slut, med sig segern med 2-1 borta mot Cagliari i Serie A. Det kan de tacka Franck Kessie för. Det ivorianska mittfältsrivjärnet gjorde båda Milans mål inom loppet av sex minuter i slutet av den första halvleken efter ett tidigt ledningsmål för Cagliari.(TT)
Publicerad 21 januari 2018

Milan fick, till slut, med sig segern med 2-1 borta mot Cagliari i Serie A. Det kan de tacka Franck Kessie för. Det ivorianska mittfältsrivjärnet gjorde båda Milans mål inom loppet av sex minuter i slutet av den första halvleken efter ett tidigt ledningsmål för Cagliari. Det räckte, även om det blev en viss nerv när Ricardo Rodriguez fick sitt andra gula kort med tio minuter kvar. Bara åtta minuter senare skulle dock mantalet jämnas ut igen när även Cagliaris Nicolo Barella fick syna rött.

I gamla Glenn Strömberg-jaktmarker lyckades Napoli ta en tuff bortaseger mot Atalanta. Dries Mertens gjorde matchens enda mål efter en dryg timmes spel. Laget från Neapel befäster därmed sin serieledning.