Lewandowski avgjorde för Bayern

Robert Lewandowski såg till att Bayern München vann direkt i omstarten efter vinteruppehållet i Bundesligafotbollen. Han sköt båda målen i 2-1-segern borta mot Freiburg - varav segermålet kom på tilläggstid.(TT)
Publicerad 20 januari 2017

Det började dock illa för storklubben då Freiburg chockstartade och gjorde 1-0 redan efter fyra minuter på en snabb kontring genom Janik Harber.

Men då klev Lewandowski fram. Den polske stjärnan kvitterade i 35:e minuten på volley efter en hörna från Douglas Costa och på tilläggstid slog han in 2-1 med sitt 14:e mål för säsongen.

Bayern ryckte till sig ett försprång på sex poäng i toppen, men har en match mer spelad än Emil Forsbergs Leipzig.