Linköping nära CHL-slutspel

Linköpings amerikanske forward Broc Little gjorde två mål i 4-1-segern borta mot Jyp i gruppspelet i Champions Hockey League. Antti Suomela gav Jyväskylä-laget ledningen i första perioden, men Linköping kvitterade före periodvilan genom Henrik Törnqvist.(TT)
Publicerad 28 augusti 2016

Linköpings amerikanske forward Broc Little gjorde två mål i 4-1-segern borta mot Jyp i gruppspelet i Champions Hockey League.

Antti Suomela gav Jyväskylä-laget ledningen i första perioden, men Linköping kvitterade före periodvilan genom Henrik Törnqvist.

Broc Little gjorde 2-1 tidigt i mittperioden och ökade på till 3-1 drygt sex minuter in i tredje perioden. Kristian Näkyvä, som spelade i Jyp 2011-2013, fastställde slutresultatet med 26 sekunder kvar av matchen.

Segern var Linköpings andra i rad, vilket betyder sex poäng och att laget har ett fast grepp om en av de två slutspelsplatserna i grupp K. Jyp är tvåa på tre poäng, medan det franska laget Gap Rapaces står på noll.