Nionde raka segern för Modo

Det går inte att klaga på Modos form i SDHL. Borta mot Djurgården kom nionde raka segern, som skrevs till 6-2 efter två mål av Erika Grahm. Djurgården fick en smakstart med mål av Andrea Dalen efter drygt tre minuter, men Grahm inledde vändningen genom att kvittera till 1-1.(TT)
Publicerad 17 november 2017

Det går inte att klaga på Modos form i SDHL. Borta mot Djurgården kom nionde raka segern, som skrevs till 6-2 efter två mål av Erika Grahm.

Djurgården fick en smakstart med mål av Andrea Dalen efter drygt tre minuter, men Grahm inledde vändningen genom att kvittera till 1-1.

Matchen i Stockholm var början på Modos roadtrip i Mellansverige. I helgen väntar dubbla seriefinaler borta mot Linköping, som toppar hockeyligan sex poäng före Modo. Ö-vikslaget har dock spelat två matcher färre.