Ramos knäskadad - missar matcher

Real Madrid-försvararen Sergio Ramos skadade knät i Spaniens VM-kvalmatch mot Albanien (2-0). Hans klubblag uppger inte hur länge han blir borta, men spanska medier spekulerar i att det handlar om minst sex veckor.(TT)
Publicerad 10 oktober 2016

Real Madrid-försvararen Sergio Ramos skadade knät i Spaniens VM-kvalmatch mot Albanien (2-0).

Hans klubblag uppger inte hur länge han blir borta, men spanska medier spekulerar i att det handlar om minst sex veckor.

Ramos föll illa efter en hörna och tvingades bryta matchen med tio minuter kvar att spela. Skadan innebär att han sannolikt missar VM-kvalmötet med Makedonien och vänskapsmatchen mot England i november. Under den kommande perioden måste Ramos även titta på när Real Madrid spelar två Champions League-matcher och ett antal ligamatcher.

Sedan tidigare har Real Madrid även Luka Modric och Casemiro på skadelistan.