Västerås fans fick jubla till slut

Västerås supportrar fick vänta länge men till slut kom den första trepoängaren på hemmaplan i hockeyallsvenskan, 2-0 mot Björklöven. Marcus Bergman gjorde 1-0 i första perioden och Eddie Davidsson satte tvåan i öppen bur med 50 sekunder kvar av matchen.(TT)
Publicerad 26 oktober 2016

Men den störste hjälten var målvakten Henrik Lundberg, som stoppade 25 puckar.

””

Förra säsongens SHL-lag Modo har det fortsatt jobbigt en våning ned i seriesystemet. Förlusten hemma mot Almtuna var klar, 1-4. Linus Sandin avgjorde matchen med sina två mål fram till 3-1 för bortalaget i andra perioden.

Mora besegrade Vita Hästen med 2-1. Kevin Goumas gjorde segermålet med 57 sekunder kvar av andra perioden.

Det jublades även i Malmö, och inte bara för SM-guldet i fotboll. Pantern slog Södertälje med 3-1. Johan Björk gjorde både 1-1 och 2-1 i spel i numerärt överläge.