GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KARLSKRONA · Ficktjuven gav sig på fel offer när han stal plånboken från Daniel Karlsson.
När tjuven skulle kontrollera sitt byte hittade han istället en lapp i fickan med texten "Shame on you, bad boy". Trollkarlen hade slagit tillbaka.
Nyheter • Publicerad 20 augusti 2005

Trollkarlen Daniel Karlsson från Karlskrona är fingerfärdig. Mer än de flesta. Det fick en ficktjuv på Sailet erfara.

- Jag stod i baren när en kille kom nära och började göra precis som jag gör under mina framträdanden, berättar Daniel Karlsson för Kvällsposten. Plötsligt var plånboken borta.

Men istället för att konfrontera tjuven skrev Daniel Karlsson en lapp med texten "Shame on you, bad boy", stal tillbaka sin plånbok och la lappen i tjuvens ficka.

- Tyvärr så försvann han innan han upptäckt lappen.

Eric Tagesson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.