GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Höstdagjämningen - en klimatvändning

Denna vecka är dagen lika lång som natten. Inte bara här i norr, utan runt hela vårt klot. Om inte förr, är det nu dags att tänka på alla våra systrar och bröder, som lever idag och de som lever om 30 år. Tänka på att vi alla delar samma jord och luft.
Publicerad 23 september 2020
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Världens länder har satt som mål att halvera utsläppen detta årtionde och det kräver handling av alla: politiker, företagare och oss enskilda. För att det ska lyckas är det inte rimligt att för nöjes skull åter sätta sig i en flygplansstol.

Bara en flygtur till södra Spanien innebär motsvarande ett ton koldioxidutsläpp. Låt det minskade flygandet förbli ett trendbrott, för det finns en större kris än pandemin och den kräver stor beslutsamhet av oss alla.

Boel Vallgårda

Aktiv i Vi håller oss på jorden