unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Hur oppositionen i Sölvesborg behandlar fakta

Som iakttagare av politiken i Sölvesborg reagerar jag på oppositionens och medias behandling av fakta.
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Hur många av kommunens invånare vet var Vitahallsområdet verkligen börjar och slutar?

På bild i tidningen exempelvis Sydöstran den 4 september 2020 ser man bilden är tagen vid grillplatsen nedanför Kanehallsvägen och därifrån är det en bra bit till Vitahallsområdet. Är detta ett medvetet sätt från aktionsgruppen att vilseleda kommuninvånarna?

Enligt vad jag har sett så är det vid Kanehall som barnen leker och inte Vitahallsområdet.

Vad gäller flaggreglementet i Sölvesborg så är detta ifrån Socialdemokraternas och Vänsterns tid. Det har inte ändrats. Där står klart och tydligt att det är förvaltningschefen som bestämmer om flaggning på Bokelund.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

En iakttagare

Svar direkt

Bilden som användes är från en manifestation för att bevara bokskogen. Den är, som du skriver, tagen vid Kanehall där deltagarna samlades för att ha en känd plats att utgå från. Jag medger att bildtexten var missvisande och det ber jag om ursäkt för. Jag håller däremot inte med om att det är en ”bra bit” till Vitahall. Området ligger strax intill. Men rätt ska vara rätt.

Anders Nilsson

Chefredaktör