Hyllning till personal i simhallen

Insändare Artikeln publicerades

En hyllning, en eloge till den fantastiska personalen som kämpar på plats, jag kan personligen vittna om detta. Jag badar bastu med kompisar i Ronneby simhall varje fredag.

Men tyvärr skam på politikerna som lattjar i stadshuset, även detta kan jag vittna om efter 30 helt hopplösa år i Ronnebypolitiken. Politikerna besöker inte verksamheterna som man har ansvar för. Man borde i den demokratiska ägarrollen stötta personalen via styrning av ledande tjänstemännen som politikerna ju faktiskt kontrollerar. Se, reagera och initiera beslut.

De individer som uppför sig illa ska inte ha pax för eventuell utländsk härkomst. Det saknar helt relevans, lika för alla, individ för individ.

Politisk korrekthet skapar grogrund för problem som tolkas i som härkomstrelaterat vilket sedan ger grogrund för rasism.

Tomas Lundberg

Bastubadande ickepolitiker Ronneby

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.