GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Insändare: Folkets vrede

Coronaviruset sprider sig nu nästan explosionsartat och regeringen kan bara vädja till folket att följa dess anvisningar.
Publicerad 28 december 2020
Detta är en insändare i . Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Vad sysslar dom med?
Vad sysslar dom med?
Foto: Fredrik Persson/TT

Pedagogiskt är det möjligen bra att folket själva får ta sitt ansvar. Om människor verkligen tar sitt ansvar fullt ut, kommer det att funka bra. Men alla bryr sig inte av olika skäl. Därför kan det behövas hårdare tag. Men regeringen lyckas inte på nio månader få fram en pandemilag. Rena fiaskot!

Man undrar vad fan de sysslar med? Deras senfärdighet är mycket oroande.

”Regeringen lyckas inte på nio månader få fram en pandemilag. Rena fiaskot! ”
Alf Ronnby

Runt om i världen ser vi handlingskraftiga regeringar, men här får Löfven vädja till folket. Det slutar kanske med att regeringen kommer att drabbas av folkets vrede, som inte blir nådigt med tanke på all förbittring över dessa tusentals döda och allt annat elände som följer av en okontrollerad smittspridning.

Och kanske med att regeringen måste utlysa undantagstillstånd för att få skarpare verktyg?

Alf Ronnby