GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: Ge inte upp IFK Karlshamn

Jag hoppas verkligen ni tar till blåstället och kämpa på samt inte dra på sig onödiga varningar för protester. Det lönar sig inte utan bara gå in för att försöka vinna matcherna.
Publicerad 2 september 2021
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ge inte upp IFK Karlshamn!
Ge inte upp IFK Karlshamn!
Foto: Patric Söderström

Så det är ett hårt arbete som gäller för IFK Karlshamns fotbollsspelare. En förstärkning hade kanske behövs för att göra mål för ni har gjort lite mål i serien. Låna någon spelare från Mjällby AIF som kan göra mål, för det behövs att rädda er kvar i division två som jag verkligen hoppas att ni gör.

Inget fel på spelarna ni har men den kanske behövs en förstärkning för det verkar tunt med målskyttet för att ni ska klara er kvar i division två. Som jag verkligen hoppas att ni gör. Lycka till med det.

EMU, en IFK Karlshamnsfantast