Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: Godnatt Sverige

Regeringen pratar om inköp av höghastighetståg på 200 km/h om 10 år. 1980 hade Frankrike höghastighetståg TGV med hastighet på 300 km/h.
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Kina och Japans nya höghastighetståg har en hastighet på 900km/h. De har haft höghastighetståg på 600km/h under lång tid.

Socialdemokrater och moderater med flera har skänkt bort rikets pengar på massinvandringen. Om ett antal år kommer utrikesfödda och invandrar-generationerna utgöra majoriteten av befolkningen. Samtidigt som Sverige blir mer likt ett u-land. Sjukvården går på knäna.

Sjukhus läggs ned. Polisen anser jag gett kriminella fri lejd. Jag anser dem fullkomligt värdelösa. Hur kan en människa val efter val rösta på dessa partier som slagit sönder hela det svenska välfärdssamhället och det som kunde liknas ett folkhem. Jämför jag med 70-talet är Sverige idag ett land av främlingskap och misstro.

Fina villor, senaste stadsjeepen och mello.

Samt en hel del banklån. Vad enfaldig svensken blivit.

Det enda som är gratis är syre.

Bäst av allt till alla som röstar för detta samhälle. Bytt är bytt och kommer aldrig tillbaka. Godnatt Sverige.

Tommy Widén

Läs mer