Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Insändare: Mjällby AIF, Blekinges stolthet

Grattis Mjällby AIF till ännu en fin säsong i fotbolls allsvenskan. Det är en bragd att Mjällby AIF klara sig kvar i Fotbollsallsvenskan med god marginal.
Sölvesborg • Publicerad 21 november 2023
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Mjällby AIF sprider glädje i Blekinge.
Mjällby AIF sprider glädje i Blekinge.Foto: PETTER ARVIDSON

Jag vill ge en eloge till hela Mjällby AIF som sköter organisationen bra i föreningen. Ni har bra akademi i föreningen där ni snappar upp om dom bästa talangerna i närområdet och har fin ungdomsverksamhet som kan få chansen i senior laget så småningom samt att ni värvar någon etablerad spelare till Mjällby AIF.

Det är grunden till att Mjällby AIF klarar sig kvar i fotbolls allsvenskan med god marginal varje år. Dessutom har Mjällby AIF en god kamratskap och alla medlemmar hjälps åt i ur och skur i alla väder, det är viktigt i föreningen för att man i framtiden ska kunna fortsätta spela i Fotbollsallsvenskan.

Annons

Jag vill ännu en gång ger en eloge till hela Mjällby AIF för att ni klarade er kvar Fotbollsallsvenskan med god marginal år 2023. Detta ger Eko och PR reklam för hela Sölvesborgs kommun och hela Blekinge.

”Jag vill önska Mjällby AIF lycka till år 2024 att spela i Fotbollsallsvenskan, hoppas det gå bra.”
EMU

Hoppas Mjällby AIF kommer spela Fotbollsallsvenskan i flera år till och göra bra resultat ifrån sig så hela Blekinge får glädjas åt det. Jag vill önska Mjällby AIF lycka till år 2024 att spela i Fotbollsallsvenskan, hoppas det gå bra.

EMU

Annons
Annons
Annons
Annons