Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: Svar om arbetsmiljön

Svar till insändaren ”Så många frågor och så få svar”
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Det är viktigt det du skriver, fakta och källkritik. Arbetsmiljön är en mycket viktig fråga för våra medarbetare. Den är grunden för att arbetet ska utföras på ett tryggt och säkert sätt. Inom äldreomsorgen är det en förutsättning med god arbetsmiljö för att våra äldre ska få en god omsorg.

Våra medarbetare utför både dag och natt ett fantastiskt arbete och ser under dygnets 24 timmar, 365 dagar om året, till att våra äldre har den bästa omsorgen.

Om någon som bor på omvårdnadsboende vill gå och lägga sig 23.00 ser medarbetarna till att de får göra det. De äldres behov styr verksamheten. Individens behov finns alltid i centrum.

"De äldres behov styr verksamheten. Individens behov finns alltid i centrum."

Våra medarbetare som ser till att våra äldre har den bästa omsorg ska ha en bra arbetsmiljö med förutsättningar för att orka och kunna göra det bästa för våra äldre.

Eva-Lotta Altvall (S), ordförande äldrenämnden Karlskrona kommun