Manhammar är en fegis

Insändare Artikeln publicerades

Magnus Manhammar skrev på sin Facebooksida efter den friande domen mot Christopher Larsson att "tyvärr friades C L från åtalet om hets mot folkgrupp, trots att han uppenbart hetsat mot muslimer".

För det första så slog ju tingsrätten fast att han inte hetsat mot folkgrupp eftersom han blev frikänd och för det andra hade Cristopher Larsson inte någonstans nämnt muslimer, utan skrivit islamister. Vidare skriver han att han som lagstiftare tänker göra vad han kan för att lagstiftningen skall ändras. Ja, ni läste rätt! Magnus Manhammar kan tydligen ändra lagen som han vill då domstolen inte tycker som han! Jag skrev en kommentar på hans Facebooksida om just detta och påpekade att det redan finns tillräckligt många länder i världen där de styrande ändrar lagar och regler efter sitt eget tycke. I stället för att bemöta mitt påpekande, fegade han ur och tog omedelbart bort min kommentar och blockade mig från att skriva kommentarer på hans sida. Ynkligt!

Christer Leksell (SD)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Sydöstran och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.