GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Manhammar är en fegis

Magnus Manhammar skrev på sin Facebooksida efter den friande domen mot Christopher Larsson att "tyvärr friades C L från åtalet om hets mot folkgrupp, trots att han uppenbart hetsat mot muslimer".
Publicerad 7 februari 2019 • Uppdaterad 7 februari 2019
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

För det första så slog ju tingsrätten fast att han inte hetsat mot folkgrupp eftersom han blev frikänd och för det andra hade Cristopher Larsson inte någonstans nämnt muslimer, utan skrivit islamister. Vidare skriver han att han som lagstiftare tänker göra vad han kan för att lagstiftningen skall ändras. Ja, ni läste rätt! Magnus Manhammar kan tydligen ändra lagen som han vill då domstolen inte tycker som han! Jag skrev en kommentar på hans Facebooksida om just detta och påpekade att det redan finns tillräckligt många länder i världen där de styrande ändrar lagar och regler efter sitt eget tycke. I stället för att bemöta mitt påpekande, fegade han ur och tog omedelbart bort min kommentar och blockade mig från att skriva kommentarer på hans sida. Ynkligt!

Christer Leksell (SD)