unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Insändare: ”Samstyret vrider klockan tillbaka”

Svar på Louise Erixons insändare om befolkningsökning: Lögn, lögn och förbannad lögn. Som brukligt när man vill lura folk att tro på sin egen "vision".
Detta är en insändare i Sydöstran. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Jag var med och tog fram kommunens vision 2006 i full enighet med alla då valda partier i kommunen och den visionen resulterade i en framtidssyn för Sölvesborg som en välkomnande och varm kommun som människor skulle vilja flytta till.

Vi planerade för kollektivtrafik, bostäder, förskolor, skolor och mark för företagare genom översiktsplaner. Detta i full enighet och hade inte ett dugg att göra med invandring eller flyktingar då.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

Att sedan SD med sprattelgubbar sprider lögner om detta är ren populistisk, rasistisk propaganda.

Att en kommun behöver tillväxt för att bibehålla välfärd och service är nog en sanning för alla, och det lyckades vi bra med till 2019. Nu vrider Samstyret klockan tillbaka till en tid då konservativa värderingar ska råda och där man inte ska ifrågasätta styret. Borta är demokratin där man kommer överens över partigränserna för medborgarnas bästa och lyhördhet är obefintligt.

Hoppas innerligt att detta får ett slut innan hela vår kommun blivit en konservativ borg dit ingen vill flytta.

Christina